Muziekonderwijs

Snaarinstrumenten

snaarinstrumenten

Gitaar
De gitaar is het meest bespeelde instrument ter wereld, waarvan je de meest uiteenlopende klanken in alle mogelijke muziekstijlen kunt horen.

De lessen zijn bedoeld voor, zowel de beginner, als de ver-gevorderde gitarist, in individueel- of groepsverband en is volledig op maat gesneden op de wensen van de leerling.

Viool / Cello
Bij de viool en Cello denkt men vrijwel direct aan een klassiek instrument die wordt ingezet bij bijvoorbeeld een orkest.
Maar in de afgelopen jaren hadden vele jonge violisten / cellisten veel succes in o.a. bekende pop talent shows! Op deze manier kan een klassieke basis ook gebruikt worden voor modernere stijlen.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan speltechniek, het notenschrift lezen en schrijven, het leren spelen van klassieke en moderne stijlen en improvisatie (spelen zonder noten). Er wordt rekening gehouden met de persoonlijke, muzikale interesse van de leerling en er mag eigen muziek aangevoerd worden in de lessen. Ook wordt er de mogelijkheid geboden om met andere violisten en bands samen te spelen.

 

Akoestisch gitaar
Elektrisch gitaar
Basgitaar


Docent:
 
Direct inschrijvenBen Dekker
Klaas van Polanen
Dave Waccary

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Viool

 Docent:

               
 
Direct inschrijven

Symone Boerstoel


 
 Cello

  Docent:

               
Direct inschrijven

Hans Vader

 

 


snaarinstrumenten snaarinstrumenten snaarinstrumenten snaarinstrumenten