Muziekonderwijs

Instrumentaal / Vocaal Onderwijs

instrumentaal / vocaal onderwijs
Muziek maken geeft veel voldoening, ontspanning en plezier. En is natuurlijk een mooie manier om je dagelijkse dingen even te vergeten. Je kunt alleen muziek maken of in een groep. Zo kun je samen toewerken naar een concert of presentatie. Dat is altijd een leuke en spannende tijd.

Kunstwerk! biedt allerlei mogelijkheden om je als muzikant te ontwikkelen. We verzorgen muzieklessen, cursussen, projecten en workshops. Hiervoor wordt de muziekschool gesubsidieerd door de gemeenten Zevenaar, Duiven en Montferland.

Muziekles voor kinderen en jongeren
Je kunt al op heel jonge leeftijd beginnen met muziek. Bij de cursussen ‘Muziek op schoot’ en ‘De muziekspeeltuin’ kunnen kinderen genieten van het samen muziek maken.

Vanaf 6 jaar stroom je door naar de cursus ‘Spelen met muziek’ en ontwikkel je je verder voor het bespelen van een instrument. Vanaf 8 jaar kun je bij ons terecht voor muzieklessen op verschillende instrumenten, zowel individueel als in een groepje met 2 of 3 kinderen.

Wij bieden de volgende instrumenten aan;

Blaasinstrumenten Blokfluit
Bugel
Cornet
Dwarsfluit
Hoorn
Klarinet
Saxofoon
Trompet
   Toetsinstrumenten Keyboard
Piano
 Slaginstrumenten Drums en melodisch
 Vocaal Zang
   
Snaarinstrumenten Akoestische gitaar
Basgitaar
Cello
Elektrische gitaar
Viool
 

En muziek maken in grotere groepen?
Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in een popband, een zangkoor, een gitaargroep of bij het Liemers Jeugdorkest. We beschikken over een enthousiast team aan vakkundige docenten dat je graag wil helpen bij je muziekwensen.

Muziekles voor volwassenen
Misschien heb je als kind jarenlang een muziekinstrument gespeeld en wil je het weer oppakken. Maar ook als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt: voor alle volwassenen, beginnend of gevorderd, heeft Kunstwerk! een passend aanbod. Zing mee bij één van onze zangcursussen of geef je op voor een gitaarcursus. Uiteraard is individueel les op de diverse instrumenten ook mogelijk.

Bekijk ons volledige aanbod

Het cursusaanbod bruist van inspirerende en creatieve cursussen. Gedurende het schooljaar komen daar ook nieuwe cursussen bij. Bekijk ons actuele aanbod op www.liemerskunstwerk.nl.

instrumentaal / vocaal onderwijs instrumentaal / vocaal onderwijs instrumentaal / vocaal onderwijs instrumentaal / vocaal onderwijs instrumentaal / vocaal onderwijs