NieuwsNieuwsbrief juli 2015

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen, buiten schijnt de zon en de vakantie staat voor de deur. We sluiten een bijzonder seizoen af met mooie voorspeelavonden en projecten waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Ook zijn er weer examens afgelegd, in deze nieuwsbrief vind je de namen van de geslaagde leerlingen. En terwijl jullie vakantie gaan vieren, wordt er in Het Musiater druk gewerkt aan een make over van de foyer en de theaterzaal, zodat we er volgend seizoen weer helemaal hip bij zitten…

Geslaagden

A-diploma

Lisa van Aalst, Maud Bartels, Merle Beijer, Femke Bijen, Victor Bos, Jens Bosch, Monica Braamburg, Jeltje Dijkstra, Sietske Dijkstra, Anna van Doorn, Noa Esselink, Jort Gesthuizen, Chris Geurts, Willemijn Hentzepeter, Evi Heuberger, Kobbe Kluitman, Nathan Klutman, Sterre Kraus, Babeth Lindeman, Gijs Nijenhuis, Laurens van Reem, Milou Rovers, Isaac Samson, Bart Schlief, Meike Somsen en Harm Stokman.

B-diploma

Jens Bosch, Myrthe Kouwenhoven, Anne Milder, Yvette Nijen Twilhaar, Niek Vermeulen, Diederik Vos, Milan Welling en Jorrit Wesselkamp.

C-diploma Tamara Elferink en Kirsten Ouwejan.

D-diploma
Bianca Hesselink.

De foto's van de diploma-uitreiking kunt u hier vinden.

Cursussen Het Liemers Jeugdkoor (groep 3 en 4)
Speciaal voor het grote Sinterklaasfeest wordt er een Liemers Jeugdkoor samengesteld uit kinderen van groep 3 en 4. Onder begeleiding van het Liemers Jeugdorkest wordt het een spetterende muzikale voorstelling. Er zijn twee voorstellingen op zondag 15 november 2015 in Het Musiater. Per voorstelling is er een apart koor. Word je ook zo blij van zingen? Meld je dan snel aan want er is slechts plaats voor 30 kinderen per koor.

Docent Carla Herlfterkamp
Start cursus 18 september 2015
Dag/tijd vrijdag, Koor 1: 16.00 tot 16.30 uur. Koor 2: 16.45 tot 17.15 uur.
Locatie Het Musiater, Zevenaar Aantal lessen 7 repetities van 30 minuten + generale + einduitvoering Cursusprijs € 0,00
* De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn.

Liemers Jeugdorkest (vanaf 10 jaar)
Het Liemers Jeugdorkest (LJO) is een orkest voor jonge muzikanten uit de Liemers. Bespeel je een instrument en heb je minimaal het A diploma of één jaar muziekles en wil je graag samen muziek maken? Dan is dit orkest iets voor jou! Het eerste project is het traditionele grote Sinterklaasfeest.

Docent Robert Hootsen
Start cursus 18 september 2015
Dag/tijd Vrijdag, 18.30 uur
Locatie Het Musiater, Zevenaar
Aantal lessen 7 repetities van 60 minuten + generale + einduitvoering Cursusprijs € 0,00
* De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn.


Vakantiesluiting/Zomervakantie
Van zaterdag 18 juli tot en met 6 september 2015 zijn er geen muzieklessen vanwege de zomervakantie. De eerste lesweek start in de week van 7 tot en met 11 september 2015. De administratie van Het Musiater is gesloten vanaf vrijdag 24 juli 2015 tot en met 28 augustus 2015. Vanaf maandag 31 augustus 2015 is de administratie weer bereikbaar. Dit was de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen je een mooie muzikale zomer toe en tot in september!

Plaatje

gepost op: vr 24-07-2015 12:47
988 keer gelezen


Nieuwsoverzicht