NieuwsHet Gildehuis Bruist

Zondag 9 oktober is het zover. Van 11.00 tot 14.00 uur houdt het Gildehuis haar Open Dag “het Gildehuis Bruist” aan de Dorpsdijk in Lobith.
Ook deze keer is er weer van alles te doen.


Altijd al een klarinet of een trombone willen bespelen? Aan een pubquiz mee willen doen of een keer een echte schuttersofficier willen zijn? Of zou je DJ willen worden of een keer djembé willen spelen? Altijd al willen weten hoe je een vogelhuisje kunt bouwen? Maar ook hoe fit en lenig te blijven.
Dit en nog veel meer kunt u doen en beleven op zondag 9 oktober in het Gildehuis in Lobith.

Sociale en culturele hart van Lobith
Op deze dag laten de verenigingen een “menu” zien van alle activiteiten die er nu al plaatsvinden in het Gildehuis. Jongeren soos “De Sfinx” opent haar deuren en laat zien wat er allemaal is en gedaan kan worden door onze jeugd. In de werkplaats van de hobbyclub wordt gewerkt en kunt u onder deskundige begeleiding zelf creatief aan de slag. De instrumenten van de Leo Harmonie staan tot uw beschikking en u wordt uitgedaagd er een mooi geluid uit te halen. Schutterij EMM verhaalt over haar rijke historie en bekijkt met u of die officierspet u past. Kunstwerk! Het Musiater presenteert een scala aan muzikale mogelijkheden van keyboardlessen tot “muziek op schoot”. Gymnastiekvereniging Lios demonstreert hoe oud en jong fit kunt blijven. Kortom op deze open dag wordt u een bruisende presentatie geboden van wat er allemaal al gebeurt in het Gildehuis.

En er kan nog meer….
Daarnaast nodigt het Gildehuis ook iedereen uit om gewoon eens te komen kijken. Het gebouw heeft een prachtige grote zaal met een professionele geluids- en lichtinstallatie. In de verschillende kleinere ruimtes kunnen allerhande activiteiten plaatsvinden. En wat dacht u van het gebruik van de gezellige foyer? Er is veel meer mogelijk dan u misschien denkt en voor de huurprijzen hoeft u het niet te laten!

Iedereen welkom
Het Gildehuis en alle gebruikers nodigen u van harte uit om ons op zondag 9 oktober te komen bezoeken. Een gratis kopje koffie of een drankje staat voor u klaar!

Plaatje

gepost op: do 29-09-2016 13:19
338 keer gelezen


Nieuwsoverzicht