NieuwsEen betoverend nieuw theaterseizoen

Het theaterseizoen gaat weer van start en wat voor theaterseizoen…een betoverend nieuw theaterseizoen. De Oost Gelderse theaters staan weer gereed om de zaaldeuren wijd open te zetten voor het publiek. Treed binnen in de feeërieke sfeer van de theaters en zak weg in het rode pluche van de theaterstoelen. Laat u betoveren door de prachtige voorstellingen die de Oost Gelderse theaters te bieden hebben en misschien volgt er wel magie…

Traditiegetrouw hebben de Oost Gelderse theaterdirecteuren een ludieke actie opgezet om gezamenlijk op theatrale wijze het nieuwe theaterseizoen te openen. Dit jaar in samenwerking met de Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is een betoverende, maar ook zeker een spectaculaire start van het nieuwe theaterseizoen een feit.
Deze “betoverende” film is te zien op de websites van alle deelnemende theaters.

Oost Gelderland kent flink wat podia. Van grote schouwburgen met meer dan 220 landelijke en regionale voorstellingen tot zeer kleinschalige en geheel door vrijwilligers gerunde podia met in het kleinste geval 4 voorstellingen. Zij zijn allen verenigd in het netwerk Theaters Oost Gelderland. Gezamenlijk stemmen zij programmering af en wisselen faciliteiten en personeel uit. Jaarlijks openen zij ook gezamenlijk hun theaterseizoen. Dit jaar is het thema: “Een betoverend nieuw theaterseizoen”

Deelnemende theaters zijn Amphion (Doetinchem), De Storm (Winterswijk), Hanzehof (Zutphen), Het Musiater (Zevenaar), Schouwburg Lochem, DRU Cultuurfabriek (Ulft), ’t Spieker (Eibergen), De Pol (Aalten), ’t Barghse Huus (’s-Heerenberg), Klein Theater Dinxperlo en de Gruitpoort (Doetinchem).


Plaatje

gepost op: do 03-09-2015 14:23
1248 keer gelezen


Nieuwsoverzicht
 • Popkoor A Sign of Friendship

  Datum: zondag 17 december 2017

  Popkoor A Sign of Friendship Joy to the world Vele bekende kerstsongs worden in een nieuw jasje ... Lees Meer

 • Stedelijke Muziekvereniging Zev.

  Datum: donderdag 28 december 2017

  Jordi Repkes te gast bij SMZ Op donderdagavond 28 december zal Jordi Repkes te gast zijn bij ... Lees Meer

 • Sounds of Silence

  Datum: woensdag 10 januari 2018

  Sounds of Silence Simon & Garfunkel Acoustic Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun ... Lees Meer

 • Luider en Van Donselaar

  Datum: vrijdag 12 januari 2018

  Luider & Van Donselaar Met de Revue de Boer op In het stormachtige leven van Luider & Van ... Lees Meer