NieuwsEen betoverend nieuw theaterseizoen

Het theaterseizoen gaat weer van start en wat voor theaterseizoen…een betoverend nieuw theaterseizoen. De Oost Gelderse theaters staan weer gereed om de zaaldeuren wijd open te zetten voor het publiek. Treed binnen in de feeërieke sfeer van de theaters en zak weg in het rode pluche van de theaterstoelen. Laat u betoveren door de prachtige voorstellingen die de Oost Gelderse theaters te bieden hebben en misschien volgt er wel magie…

Traditiegetrouw hebben de Oost Gelderse theaterdirecteuren een ludieke actie opgezet om gezamenlijk op theatrale wijze het nieuwe theaterseizoen te openen. Dit jaar in samenwerking met de Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is een betoverende, maar ook zeker een spectaculaire start van het nieuwe theaterseizoen een feit.
Deze “betoverende” film is te zien op de websites van alle deelnemende theaters.

Oost Gelderland kent flink wat podia. Van grote schouwburgen met meer dan 220 landelijke en regionale voorstellingen tot zeer kleinschalige en geheel door vrijwilligers gerunde podia met in het kleinste geval 4 voorstellingen. Zij zijn allen verenigd in het netwerk Theaters Oost Gelderland. Gezamenlijk stemmen zij programmering af en wisselen faciliteiten en personeel uit. Jaarlijks openen zij ook gezamenlijk hun theaterseizoen. Dit jaar is het thema: “Een betoverend nieuw theaterseizoen”

Deelnemende theaters zijn Amphion (Doetinchem), De Storm (Winterswijk), Hanzehof (Zutphen), Het Musiater (Zevenaar), Schouwburg Lochem, DRU Cultuurfabriek (Ulft), ’t Spieker (Eibergen), De Pol (Aalten), ’t Barghse Huus (’s-Heerenberg), Klein Theater Dinxperlo en de Gruitpoort (Doetinchem).


Plaatje

gepost op: do 03-09-2015 14:23
1320 keer gelezen


Nieuwsoverzicht
 • Rob en Emiel

  Datum: vrijdag 23 februari 2018

  Rob & Emiel Blow me Away ‘Grote podiumtovenaars’ worden zij genoemd. En inderdaad: Rob en Emiels ... Lees Meer

 • Dansstudio Jazzyl

  Datum: zaterdag 24 februari 2018

   ... Lees Meer

 • Brace

  Datum: vrijdag 02 maart 2018

  Brace Les geleerd The Voice of Holland finalist gaat het theater in. In deze muzikale ... Lees Meer

 • Vezpa

  Datum: zaterdag 03 maart 2018

  Vezpa From Memphis to Liverpool een avond golden oldies uit de jaren vijftig en zestig De ... Lees Meer